top-logo
top-slogen

logo-left

Corvinus Egyetem

Corvinus Élelmiszertudományi kar
top-imagepromo
CÉGÜNK | TERMÉKEINK | ÉRTÉKESÍTÉS | KAPCSOLAT | VENDÉGLÁTÁS | FŐOLDAL lang-en
lang-de
Zöldség - Gyümölcs - Feldolgozás

MOBILSAVI®

Alapanyag > Feldolgozás > Értékesítés < Oktatás
Miért is fontos a tartósítás?…Ha az Emberiség ősei ismerik a tartósítást , akkor életükben nem csak egyszer , hanem éven át tudtak volna vétkezni!…

MOBILSAVI R - PROGRAM - NOSZLOPON

Az utóbbi időben hozzám, mint a VE-KON-BO 99' Kft. Cégtulajdonos / Ügyvezetőjéhez eljutott számtalan megkeresés - Magánemberektől, Kertbarát köröktől, Egyéni és Társas Vállalkozásoktól valamint Önkormányzatoktól stb. - alapján, egyfajta kép kezdett kirajzolódni számomra. Mégpedig a következő: - A fent említettek, szeretnének valamit kezdeni magukkal, de legfőképpen a megtermelt javaikkal. - Valami nagyon hiányzik, a "Gyakorlati Tapasztalatokon" alapuló tájékoztatás és képzés. - És ami hiányzik, az már késésben van, nem másért mint, hogy a Kertészetek és Gyümölcsösök adják a termést, csakhogy a történet nincs befejezve!

Hányszor mondtam a hozzám fordulóknak?:
"Én ugyan feldolgozó vagyok és nem kertész, de én addig egyetlen palántát vagy gyümölcsfát sem ültetnék el, amíg nincs meg hozzá a megfelelő feldolgozói hátterem!" Csak odaértünk! (A Szerk.)
- Megismerve az érdeklődők igényeit, a következőre jutottam: "Nem szeretnének Ők egyebet, mint az általam, több mint húsz év alatt megélt és összegyűjtött tapasztalataimat!" (Ám Legyen!)
- De erre nekik nemhogy huszonkét évük, de kettő sincs!" (Szerintem sincs!) - Mit szeretnének, hol, hogyan előállítani és értékesíteni? Kérdéseimre nem igazán tudtak válaszolni!
- Még egy fontos szempont a méret, mekkorát szeretnék?
Annak ellenére, hogy a VE - KON - BO 99' Kft. Feldolgozója - Manufaktúra, az érdeklődők igényeihez és nem utolsó sorban a szakmai ismereteikhez viszonyítva túl nagy és a megvalósítása időigényes.

A fent leírtak ismeretében mégis, hogyan tudunk segíteni? A lehetőségek és az elképzelések ismeretében, ajánlatot teszünk a megfelelő Technológiára - Képzésre!
Noszlopi Finomságok - Termékek

 

NOSZLOPI FINOMSÁGOKRÓL„Tartósítás Felsőfokon”

 

Noszlopon 2009-07-06.-án – Szabó Péter – Tulajdonos / Ügyvezető